Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Oriva - belysning til overkommelige priser

Mærket Oriva fremstiller belysning til alle hjem og er overbevist om, at godt design sagtens kan tilbydes til lave priser. I sortimentet finder du alt fra større loftslamper til mindre LED-lyskilder.

Belysning til alle hjem

Oriva arbejder for at skabe spænding, kontrast og forandring i menneskers liv ved hjælp af belysning. Hvert produkt er lavet i en udførlig udforming og et unikt design. Uanset hvilken atmosfære du ønsker at skabe, så har Oriva en lampe, der passer til dit hjem. Oriva brænder for lys og farve i strålende kombinationer. En favorit fra sortimentet er vindueslampenTellussom er en dekorativ glaslampe med stilfulde mønstre. Vindueslampen fås i en række forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at vælge den lampe, der passer bedst til dit hjem.

Lad Oriva lyse din verden op

Med en ny belysning fra Oriva bliver dit hjem et sted, hvor du føler dig rolig og tilfreds med tilværelse. Siden 1960'erne har Oriva fulgt udviklingen inden for design og belysning med stor nysgerrighed. Mærket har en stærk passion for at tilbyde lamper med smukt lys. Oriva leverer et bredt udvalg af belysning til alle hjem. Hvis du leder efter en lampe med karakter og en fornuftig pris, så er loftslampenVincentet produkt for dig. I soveværelset kan det være godt med lamper med tekstilskærme. Tekstilskærmene sørger for, at lyset spredes ud i hele rummet.Mollyer en favorit blandt loftslamperne designet med en tekstilskærm i hvidt hørstof.

0 stk produkter
    Viser 0 av 0 produkter