Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Pierre Cardin design tæpper

Modehuset Pierre Cardin blev grundlagt i 1950 af designeren af samme navn. Mærket er kendt for sin avantgarde-stil og innovative design. Pierre Cardin har et utroligt udvalg af produkter, og her hos Trademax kan du finde smukke, luksuriøse tæpper af den bedste kvalitet i varemærkets klassiske signaturstil.

Tæpper af højeste kvalitet

Pierre Cardin har et bredt udvalg af maskinvævede kvalitetstæpper med en mærkbar følelse af luksus. Inspirationen til tæppernes design er hentet fra en række forskellige steder og kulturer rundt om i verden, hvilket resulterer i en smuk blanding af forskellige tæpper. For at symbolisere mærkets tradition, historie og kvalitet har alle tæpper fra modehuset en indskrift vævet ind i dem med Pierre Cardins signatur.

Historien bag Pierre Cardin

I 1922 blev Pierre Cardin født i Italien. Hans forældre var franskmænd, og det var i Frankrig, han voksede op. Med en arkitektuddannelse i bagagen gjorde Cardin karriere inden for modebranchen og blev til sidst chef for Dior. Med tiden etablerede han sit eget modehus og dermed et internationalt mærke, Pierre Cardin, som producerer innovative produkter inden for alle mulige kategorier. I dag er modehuset et veletableret varemærke med kvalitetsprodukter inden for en lang række forskellige sektorer.

98 stk produkter
Viser 24 av 98 produkter
1
...
5