19bc853ad22beb9060a984c49548490acd4396da.jpg

Svanefors

Svanefors - personlige hjemmetekstiler siden 1956

Svanefors har produceret karakteristiske hjemmetekstiler til svenske hjem siden 1956. Med et bredt sortiment der indeholder alt fra stilrene klassikere til stærke karaktere finder du noget til alle rum fra Svanefors med noget tilfælles: svensk design!

Karakteristiske design med præg af 50’erne

Svanefors henter sin inspiration fra luksuriøse 50’erne med farver som sennepsgul, støvet lyserød, vinrød og karakteristiske mønster fra denne klassiske tidsrejse og blandet med nye trender og moderne design. Resultatet bliver et tidløst sortiment som føles personligt og ensartet. Ved at kombinere hjemmetekstiler fra Svanefors i dit hjem skaber du en gennemgående følelse og en helhed i din indretning på en nem og naturlig måde.


Svanefors - indretningsdetaljer der matcher!

I Svanefors brede sortiment finder du gardiner, pudebetræk, tæpper, sengetæpper og meget mere. Uanset hvilken type af hjemmetekstiler du er ude efter, så er der en rød tråd gennem hele sortimentet der gør at du kan være sikker på at indretningsdetaljerne matcher hinanden. Alt med den specielle, personlige følelse som er Svanefors kendetegn!

Viser 18 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Form
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne