Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Temahome - designermøbler med fokus på holdbarhed

Temahome designer og producere møbler af højeste kvalitet med fokus på holdbarhed hele vejen igennem. Møblerne karakteriseres af en moderne og enkelt skandinavisk stil med glatte overflader og et gennemgående naturnære, harmonisk udtryk.

Prisbelønnede møbler siden 1961

Temahome har i over 50 år designet og produceret møbler som er blevet meget populære i hele verden. Virksomheden har sine rødder i franske Annecy hvor en af deres egne fabrikker også findes, men eksportere til hele verden. De henter sin inspiration med Influenser i natur og kultur fra hele verden hvilket kommer til udtryk i deres innovative møbeldesign. Temahome har gennem årene vundet flere prestigefyldte priser for sit opfindelsesrige møbeldesign og sin holdbare produktion.

 

Holdbarhed i fokus

Holdbarhed er et de vigtigste ord for Temahome som går igen i hele virksomheden - fra valg af råmaterialer til færdig produkt. Temahome er nøje med at være transparente omkring hvordan og hvor deres produkter er fremstillet for at du som kunde skal føle dig tryg med dit køb. Produkterne fremstilles af nøje udvalgte råmaterialer af høj kvalitet fra holdbart skovbrug. At værdsætte naturen er også noget som bliver en rød tråd gennem møblernes formsprog som karakteriseres af naturlige farver, glatte og lysreflekterende overflader af træ som bringer et ro og skaber en følelse af harmoni i hjemmet.

 

Temahome en favorit hos Trademax

Nogle af de mest populære møbler fra Temhomes sortiment hos Trademax er fra serien Vandras, og måske fremforalt Vandras skænke. Minimalistiske linjer og smukke træmaterialer blandet med lyse, bløde toner. Her sættes desuden funktionaliteten i rampelyset og grænsen mellem åben og gemt opbevaring viskes ud. Skab et harmonisk og ensartet hjem i klassisk skandinavisk stil med møbler fra Temahome!

0 stk produkter
    Viser 0 av 0 produkter