Vallila

Vallila - indretningsdetaljer til alle slags hjem

Mærket Vallila blev lanceret i Finland i 1935 og er siden blevet betragtet som en trendsætter inden for skandinavisk design. Det brede sortiment byder på indretningsdetaljer til alle hjem.

Skab et udtryksfuldt hjem med Vallila

Vallila tilbyder et sjov og spændende sortiment med inspiration fra det finske landskab. Mærket Vallila er kendetegnet ved store og modige mønstre, der pryder deres produkter. Ved at tilføje trendy indretningsdetaljer fra Vallilas sortiment kan du nemt give dit hjem et løft. Et tæppe med et smukt mønster passer for eksempel godt til et par ensfarvede gardiner og måske vil du også have opdateret dine skåle i dit køkken? Kombinér gerne forskellige produkter fra Vallilas sortiment for at skabe et udtryksfuldt og trendy hjem.

Indretning med det lille ekstra

At Vallila er førende inden for indretningsdetaljer er ingen tilfældighed. Mærket forstår unægtelig vigtigheden af ​​detaljer, der skaber det lille ekstra i dit hjem. Vallila bruger derfor al sin tid på at udvikle unikke og inspirerende produkter lige til dig. Der er noget for enhver smag i Vallilas brede sortiment. Sortimentet består blandt andet af bløde indretningsdetaljer i form af tekstiler, tæpper, færdigsyede gardiner, pudebetræk, køkkentekstiler, sengetøj og badeforhæng. Uanset hvilken farve, materiale eller form du kan lide, så har Vallila noget for dig.

Viser 1 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)