695244(2).jpg

WE DO WOOD

We do wood - dansk design med fokus på holdbarhed

We do wood er møbelfirmaet fra København med stort fokus på holdbarhed som fremstiller tidløse møbler i klassisk dansk design af 100% certificeret bambus. We do wood levere møbler af sand kvalitet med tidløst design præget af solid holdbarhed gennem hele produktionen.

We do wood - møbler og indretning som holder gennem tiden

We do wood designer og producere møbler i sand skandinavisk stil som virkelig holder gennem tiden. En vigtig del af holdbarheden er at du skal kunne købe et møbel fremstillet af miljøvenlige materialer, som holder i mange år fremover både når det gælder kvalitet men også stil. We do wood er et af få firmaer som lykkedes med at fremstille møbler der er både trendy og tidløse på samme tid.


We do wood - et decennium af holdbarhed

We do wood blev grundlagt i København år 2011. Firmaets vision er at forene holdbarhed med førsteklasse design. Firmaet fremstiller det meste af sine møbler af miljøvenligt bambus fra certificerede plantager som er frie fra kemikalier, bekæmpningsmidler, herbicider og gødning. Dette giver udtryk i både træets smukke lyster men også i møblernes design som karakteriseres af et enkelt og naturligt formsprog. Med møbler fra We do wood kan du skabe et harmonisk hjem med smukke møbler og ren samvittighed!


“Because We Do Wood is not just about furniture - it's also about respect, changes and common sense.”

Viser 1 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne