Cura of Sweden

Viser 20 prisfornuftige produkter

Cura of Sweden- sov godt med en vægtdyne

Cura of Sweden fremstiller og sælger CE-mærket, miljø og kvalitet certificerede vægtdyner. Cura of Sweden tilbyder vægtdyner i flere forskellige modeller og vægte for at du skal kunne finde en dyne som passer lige præcis dig og dine behov.

Sortere efter

Vægtdyner forbedre søvnen og helbredet

Arbejdsterapeuter rundt om i Sverige har længe anbefalet vægtdyner dra det er bevist at det giver en positiv effekt på både søvn og helbred. En vægtdyne er specielt godt egnet til personer med søvnproblemer men har positiv effekt og bidrager til øget søvnkvalitet til alle som bruger det. I Danmark lider over en tredjedel af befolkningen af en eller anden form for søvnproblem og mange af dem tager medicin for at kunne sove om natten. En vægtdyne skaber et tryk mod kroppen når du falder i søvn som har en afslappende, rogivende og døsende effekt. Dette bidrager også til at man falder hurtigere i søvn, sover længere og ikke vågner lige så ofte om natten.


Vægtdynen - over et årti inden for svensk sundhedspleje.

Takket være sine mange beviste positive effekter på søvnproblem er vægtdynen blevet brugt som et hjælpemiddel indenfor svensk sundhedspleje i over et årti og har blandt andet behandlet demens, psykiske og neurologiske sygdomme. Nogle af de mange positive effekter som en vægtdyne har vist er:


  • Forhøjet søvnkvalitet
  • Længere tid i dyb søvn
  • Mindre snorken
  • Falder i søvn hurtigere
  • Mindre angst og uro
  • Mere udhvilet om dagen
  • Mindre ondt i musklerne
  • Vågner mindre om natten


Cura of Sweden - eksperter på vægtdyner til alle behov./h2>

Cura of Sweden tilbyder vægtdyner i flere forskellige modeller og vægte så du kan finde lige præcis dig. Cura of Sweden anbefaler at du bruger en vægtdyne som modsvare mellem 10-15% af din vægt for bedste mulige komfort og effekt. Vælg mellem forskellige design, funktioner og farver. Afhængig af om du sveder meget når du sover eller bliver nemt kold om natten kan du vælge mellem modeller i køligere materiale som ånder eller en fiberdyne som holder varmen hele natten.


Uanset hvad du har af behov og præferencer så vil du finde den perfekte vægtdyne i Trademax sortiment fra Cura of Sweden. Skaf en vægtdyne allerede i dag og forbedre din søvn og dit helbred!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Funktion
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage