InBed

Viser 2 prisfornuftige produkter

InBed - Danmarks dejligste soveværelse

Med ambition om at skabe Danmarks dejligste soveværelse levere InBed senge med eksklusivitet, kvalitet og design. InBed tilbyder et bredt sortiment af kontinentalsenge og sengetilbehør hvor farve, form og komfort står i centrum.

Sortere efter

Eksklusivitet, kvalitet og design med InBed

InBed er en svensk virksomhed der fremstiller smukke, designede senge af høj kvalitet. Sengene fremstilles for hånd i Sverige af håndværkere med mange års erfaring og viden. Med svensk, nærproduceret træ, holdbart stof og eksklusive detaljer designer og fremstiller InBed højkvalitative senge med optimal komfort. Med en seng fra InBed får du en rigtig kvalitetsseng som du kan nyde i mange år fremover. De vel gennemtænkte, eksklusive detaljer i ægte sølv, fremstillet af InBeds egen guldsmed, gør at du virkelig får en seng med det lille ekstra.


Svensk håndfremstillede møbler af holdbare materialer

InBed syr, klæder, sømmer og bygger sine egne møbler på en og samme fabrik i Sverige. Deres håndværkere har mange års erfaring i fremstilling af senge hvilket giver en høj kvalitet. For InBed er holdbarheden og kvaliteten en selvfølge og de arbejder kun med genbrugelige materialer. Møblerne er bygget af svensk nærproduceret træ, stoffet er ØKO-tex markeret og jeans stof er af økologisk bomuld, markeret med EU-Blomsten. InBed vælger sine samarbejdspartnere med stor omhu og bruger kun leverandører som kan levere det bedste på markedet.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Komfortzoner (st)
Type
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage