Marie Claire Home

Marie Claire Home - luksuriøse møbler med fransk formsprog

Marie Claire tilbyder en luksuriøs kollektion af møbler og havemøbler influeret af det franske formsprog. Inspirationen fra mode staden Paris er tydelig og udtrykkes i rene linjer, en stor variation af dejlige farver og høj kvalitet.

Hvad er Marie Claire Home?

Marie Claire Home er et samarbejde med mode- og skønheds magasinet Marie Claire, der vidner om stor erfaring af trends og kvalitet. Idéerne og skitserne opstår i Paris og bliver derefter fremstillet i Europa. Marie Claire udstråler klassisk fransk “je ne sais quoi”, en følelse af afslappet bevidsthed der er svær at beskrive. Men tro os, de gør det godt !

Hvilke produkter tilbyder Marie Claire?

I vores udbud af Marie Claire Homes brede sortiment finder du møbler og havemøbler i smukt fransk design. Flere af deres sofaer og loungemøbler er opbygget af moduler og kan på den måde monteres efter eget behov og ønsker. Skaf en sofa i farve eller frisk haven op med dejligt farveglade loungemøbler.

Det europæiske håndværk resultere i møbler med god komfort der kan tåle at blive brugt. Deres havemøbler er fremstillede af modstandskraftige og vandafvisende materialer for at kunne tåle at stå ude.

Viser 75 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Antal siddepladser
Farve
Antal stole
Form
Funktion
Sengemål
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Udseende