1725558(3).jpg

PALMAKO

Palmako – få mere ud af din have

Palmako hjælper dig med at maksimere din have. Hvis du mangler et gæstehus, opbevaringsskur eller gyngestativ så finder du det i Palmakos sortiment. Produkterne er desuden holdbare og miljøvenlige.

Hvilke produkter tilbyder Palmako?

Palmako er firmaet med produkter dig hjælper dig med at få det meste ud af din have. Hos os på Trademax kan du for eksempel finde den rummelige garage Andre, det søde lille hus Emily, det praktiske skur Olaf og den charmerende pavillon Betty. Palmakos sortiment er rigtig stort og gør det nemmere for dig at finde præcis det du er ude efter.


Fås børneprodukter i Palmakos sortiment?

Palmako tilbyder produkter der fylder din have med sjov og leg. I sortimentet kan du blandt andet finde legehuset Claudia, legestativet Jacob og rutsjebanen Slide. Kig rundt hos os på Trademax og sæt børnenes drømmehave sammen med hjælp af Palmako.


Er Palmako miljøvenlige og holdbare?

Palmakos produkter fremstilles af kvalitativt og vel tørret nordisk gran. Varemærket bidrager til holdbart skovbrug og er FSC-certificeret (Forest Stewardship Council). Palmakos produkter er desuden tilpasset til at kunne tåle alle årstider og forskellige klimaer. Du kan altså vælge Palmako med god samvittighed og nyde dit køb længe.

Viser 95 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)