1152696(1).jpg

Stjärnbädden

Stjärnbädden - komfort og design i en

Stjärnbädden er Europas største sengefirma og i deres sortiment findes senge af alle slags og størrelser. Stjärnbäddens senge præges af en unik skandinavisk komfort hvilket bidrager til produkternes høje kvalitet.

Det største sengefirma i Europa

Udover et stort udbud af bokssenge, kontinentalsenge og elevationssenge, har Stjärbädden også smukke og prisfornuftige tilbehør som sengegavle, sengeben og puder. Sengene og tilbehøret fra Stjärbädden er alt sammen fremstillet i Sverige og præges af både komfort og design, med udgangspunkt i skandinavisk komfort. Alle Stjärbäddens senge er udviklet og bygget i deres egen fabrik i Rydaholm i Småland, Sverige. Her er håndværkerne drevet af et lige så stort engagement som færdighed når de sammen skaber Stjärbäddens senge og tilbehør. Håndværker færdigheden som ligger bag designet af sengene skaber en rigtig god kvalitet.


Stjärnbäddens bredde sortiment gør det nemt for dig at finde en seng der passer lige præcis dig! Sortimentet består af en mængde forskellige slags senge. Vælg mellem bokssenge, kontinentalsenge, elevationssenge eller senge med smart opbevaring. Desuden har Stjärnbädden et bredt udbud af tilbehør til din Stjärbädden seng. Match din seng med en smuk sengegavl, sengeben eller puder.


Sengene som tager søvnen till en ny niveau!

Det unikke med Stjärnbäddens senge er at de er tilpassede til skandinaviske sovevaner. Dette præger hele Stjärnbäddens sortiment af senge og den skandinaviske komfort kan ses i både kvalitet og design. Desuden har sengene et typisk skandinavisk design, hvilket gør at de passer ekstra godt ind i nordiske hjem.


Konstruktionen og materiale valget till Stjärnbäddens senge skiller sig fra andre senge på markedet. Stjärbäddens senge tager nemlig søvnen til en helt ny niveau! Stjärbädden bruger MLB, Multi Layer Bed, hvilket er en ny og innovativ måde at bygge senge på. Dette betyder at de kun bruger materialer af høj kvalitet som følger kroppen godt og derfor giver en enestående aflastning og komfort.


Du kan være tryg når du køber en seng fra Stjärbädden! Alle Stjärnbäddens senge er bygget i Sverige, med materialer af højeste kvalitet og med stort handværkerkunskab. Desuden er hele Stjärnbäddens virksomhed ISO-certificeret ud fra både kvalitets- og miljøarbejde. Derudover er alle trærammer desuden bygget af FSC®-markeret træ og stoffet er OEKO TEX-markeret.

Viser 12 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne