1778700(1).jpg

TITAN LIFE

TITAN LIFE - træningsudstyr, der passer til dine behov og dit hjem

TITAN LIFE tilbyder en bred vifte af træningsudstyr, der er designet efter dine behov og dit hjem. Uanset tid og sted, så ønsker TITAN LIFE at hjælpe dig videre til et sundt liv - til sunde priser.

Hvem står bag TITAN LIFE?

TITAN LIFE blev skabt af en gruppe erfarne specialister med mange års erfaring med fremstilling og distribution af træningsudstyr. For disse specialister er sundhed og lykke de to vigtigste dele af livet. Det er derfor TITAN LIFE skaber produkter som Rower R65 og Treadmill Athlete T63, som du kan finde hos Trademax.


Er TITAN LIFE træningsudstyr dyrt?

TITAN LIFE forsøger altid at holde priserne så lave som muligt, så du uanset livssituation skal kunne anskaffe sig det helt rigtige træningsudstyr. Som forhandler forsøger vi hos Trademax også at sænke priserne for at bidrage til en sundere verden. Hos os kan du for eksempel købe en TITAN LIFE Trainer R10 til en fornuftig pris.


Er TITAN LIFEs produkter miljøvenlige?

TITAN LIFE er en virksomhed, der forsøger konstant at udfordre sig selv. En af deres mange udfordringer er at holde deres produkter så miljøvenlige som muligt. Arbejdet med at reducere deres klimapåvirkning er derfor allerede i gang.

Viser 98 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)