Yankee Candle

Yankee Candle - markedsledende inden for duftlys

Yankee Candle er markedets ledende varemærke når det kommer til duftlys og lignende produkter som aromalamper og duftolier. Varemærket repræsenterer kvalitet og stil og grundlæggerens stærke passion kombineret med mere end 40 års erfaring i fremstilling af lys, har skabt en loyal kundekreds i hele Europa, og resulteret i at Yankee Candle er en fremgangsrig, voksende og højt værdsat virksomhed.

Hvad er Yankee Candles duflys fremstillet af?

De populære lys fremstilles af den højeste kvalitet af højt raffineret paraffinvoks med den højest mulige procent af duftolie og har en væge af 100% bomuld hvilket gør den fri fra farlig plast. Duftlysene leveres i glas af første klasse. Alle produkter og dufte gennemgår en række kvalitetsteste for at fortjene en plads i Yankee Candles sortiment. Hvilke klare testene? Kun de bedste af de bedste!

Hvilke dufte laver Yankee Candle?

Sød vanilje, nyvaskede lagner eller hvorfor ikke sprudlende citrus eller varm moskus? Hvilken duft vil blive din næste favorit? I vores sortiment finder du både klassiske dufte som Yankee Candle Wings og Pink Sands, men også deres årlige udgave af Scent of the Year. Vi er sikre på at du vil finde en duft der vækker minder, eller et lys der sætter stemningen til jul.

Sælger Yankee Candle kun duftlys?

I vores sortiment finder du både deres klassiske duftlys i flere forskellige størrelser, alt fra glaskrukker og votivlys i plastikindpakning, til duftende fyrfadslys. Desuden tilbyder Yankee Candle duftspredere til bilen, aromalamper med tilhørende bikager i en mængde forskellige dufte, og duftpinde der vil fylde dit hjem med en hyggelig og velduftende følelse.

Viser 58 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Farve
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)